Produk shangrui, pilihan sing luwih unggul, perusahaan | Mesin Shangri minangka mesin digawe khusus kanggo profesional, Pemasok Peralatan Nggawe Perangkat
Basa

Mesin Pengilangan Pungkasan

Mesin Pengilangan Pungkasan'S Fuselage dilas kanthi piring baja sing kandel, meja digiling dening Gantry, fuselage diobati karo anti-karat lan disemprotake karo cat anti-karat kanthi efektif lan praktis lan praktis lan praktis lan praktis.

Proses welding sing ketat kanggo nambah stabilitas sendi fuselage bisa kanthi efektif njamin stabilitas mesin pembebaran mburi lan nambah urip layanan.