Produk Shangrui, pilihan sing apik | Mesin Shangrui minangka pemasok profesional mesin pertukangan kayu lan peralatan manufaktur mebel
Basa

Tekan Dingin MH3248X50T(60T)

Kirimake priksaan sampeyan
TANGGAL TEKNIS


Max tekanan50T(60T)
Ukuran platen kerja2500 × 1250 mm
Makarya kanthi efektif1000/1300/1500mm
daya motor4.0kw/5.5kw
Dimensi sakabèhé2950 × 1250 × 2550 mm
Bobot (kira-kira)2300 kg
DETAIL PRODUK

1. Tank baja wis thickened karo fuselage

Awak adopts ngecor welding piring baja thickened, meja wis diproses liwat Processing panggilingan gantry, awak kanggo anticorrosion lan perawatan aman teyeng, kabèh awak semprotan Paint anti-teyeng, Nyegah teyeng efektif, loro ayu lan praktis.

2. Teknologi welding sing ketat

Luwih nambah stabilitas saben sambungan fuselage kanthi efektif bisa njamin stabilitas panggunaan mesin, nambah umur layanan.

3. silinder lenga Integrated

Mesin kasebut minangka silinder terintegrasi, kanggo mesthekake yen panggunaan suwene tanpa bocor lenga, kanggo entuk efek tekanan sing apik.

4. Kabèh motor tembaga

Miturut ukuran konfigurasi stroke kabeh motor tembaga, daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kanggo mesthekake operasi terus-terusan lan stabil mesin.

5. Panel kontrol

Panel operasi tipe tombol, prasaja lan gampang dioperasikake, dilengkapi timer tampilan digital, pengukur tekanan skala, tampilan lan aspek intuisi sing prasaja lan gampang disinaoni, saklar mandeg darurat jinis pencet, mateni mandeg darurat, dijamin

DISPLAT PRODUK



Kirimake priksaan sampeyan