Шангруи производи, супериорни избори, претприемнички | Шангруи Машини е професионална прилагодена машина за обработка на дрво, добавувачи на опрема за производство на мебел
Јазик

Случај

прилагодете го производителот на машина за топла преса 650T
прилагодете го производителот на машина за топла преса 650T
Во втората посета на фабриката, генералот Тао и техничарите одлучија притисокот на топла преса 650T, највисоката температура на пресата може да достигне 180 степени. Г-дин Тао беше многу позитивен за нашата машина откако минатиот пат ја проба пресата 400T во нашата фабрика. Но, поради избувнувањето, тој никогаш не доби шанса да разговара за деталите за машината. По оваа посета, му приредивме топло добредојде и му ги покажавме машинските делови и машините што се произведуваат во фабриката. Од секој дел до челична плоча, цената е јасно означена и е обезбеден физички приказ. Техничарите го придружуваа цел ден за да разговараат со него и му обезбедија најисплатлив избор. Дури и усогласувањето на бојата на машината, транспортот, монтажата и растоварувањето исто така помогнаа да се обезбедат различни шеми.

Испратете го вашето барање