Шангруи производи, супериорни избори, претприемнички | Шангруи Машини е професионална прилагодена машина за обработка на дрво, добавувачи на опрема за производство на мебел
Јазик

Производи

Дали сè уште сте загрижени да не најдете добар комплетен сет на опрема за производство за мебел од панели и цврсто дрво?


Машината Шангруи ви дава поинакво работно искуство. Постојано ја подобруваме нашата технологија и ги правиме нашите производи подобри за да можете да користите подобри машини за правење мебел. За да играте во професионалниот панел на мебел. Нашите машини (како машината за печатење) можат да направат кабинети, маси, гардероби, трпезариски маси за вас. Сè додека имате потреби, имаме професионални инженери кои ќе ви ги решат.


Шангруи машини професионално производство на различни панели и опрема за производство на мебел од цврсто дрво, според различните потреби на клиентите дизајн и производство на нестандардни машини.


Професионални производители на четиристрана пила MSJ3315X50
Професионални производители на четиристрана пила MSJ3315X50
Shangrui Machinery Co., Ltd. Професионална четиристрана пила MSJ3315X50 производители, Професионално производство на разновидна опрема за производство на мебел од панели и цврсто дрво, според различните потреби на клиентите дизајн и производство на нестандардни машини.
прилагодена Големина на маса Машина за пила за кастрење клипна пила
прилагодена Големина на маса Машина за пила за кастрење клипна пила
прилагодена Големина на маса Машина за пила за кастрење клипна пила.
Машина за пила со повеќе сечила за производи и сервисни материјали на Шангруи
Машина за пила со повеќе сечила за производи и сервисни материјали на Шангруи
Пила со повеќе сечила за производи и сервисни материјали на Шангруи.
Прилагодена машина за ладно пресување што се користи во фабриката за дрвени врати
Прилагодена машина за ладно пресување што се користи во фабриката за дрвени врати
Ладна преса: Главно се користи во фабрика за дрвени врати, материјал за изолација на надворешни ѕидови, фабричко пресување на панели од дрво, израмнување. Направете го во процесот на сув лепак, не е лесен за производствоДеформација и дегумирање. Широко се користи во фабриката за дрвени врати, саќе, прегради, композитни, по пресување на лепак за обложување.Ладната преса е лесна за ракување и лесна за употреба. Целата машина ја прифаќа структурата на каналниот челик и челична плоча и е заварена како целина. Структурата е цврста. Цилиндарот за масло усвојуваЦврст кружен челик, жариран, хромиран, стабилна цврстина, не е лесно да се деформира. Панелот е направен од алуминиумска легура. За време на транспортот на долги релации, панелот е направен од алуминиумска легураНема да има кршење. Ладната преса произведена од нашата компанија има положено CE сертификат и добро се продава на домашниот и странскиот пазар. Шангруи машини,Тоа е вашиот единствен избор и симбол на создавање богатство.
приспособена работа со жици на платформата за подигнување на различни фабрики
приспособена работа со жици на платформата за подигнување на различни фабрики
Платформата за подигнување главно се користи за работа со жици на различни фабрики. Има примена на ожичување на предното подигање и задно спуштање, а исто така може да се користи независно за да се олесни ракувањето со материјалите за обработка. Намалете го значително оптоварувањето на работницитеОптоварување, донесе погодност за оптоварување операција. Погоден е за масовно производство на разни машини за обработка на дрво. Тоа е незаменлив помошен алат за големи фабрики.
Машина за жешка преса погодна за средна или мала фабрика за мебел од штица направена од човек
Машина за жешка преса погодна за средна или мала фабрика за мебел од штица направена од човек
Погоден за средна или мала вештачка фабрика за мебел од табла, две фабрики за преработка, до лепило за топло притискање мебел панел, градежна преграда, дрвена врата (лепете ја таа тенка вештачка плоча и внатрешната кутија) и во различни вештачки табли: како што се иверица, МДФ, украсна крпа од меламин, огноотпорна плоча, метална фолија, вештачко и природно микро тенко дрво, мозаик од природно дрво; исто така може да се користи како израмнување за сушење на фурнир, израмнување, украсно дрво во боја
Приспособена повеќеслојна огноотпорна плоча за топла преса на машина за фабрика за мебел
Приспособена повеќеслојна огноотпорна плоча за топла преса на машина за фабрика за мебел
Погоден за средна или мала вештачка фабрика за мебел од табла, две фабрики за преработка, до лепило за топло притискање мебел панел, градежна преграда, дрвена врата (лепете ја таа тенка вештачка плоча и внатрешната кутија) и во различни вештачки табли: како што се иверица, МДФ, украсна крпа од меламин, огноотпорна плоча, метална фолија, вештачко и природно микро тенко дрво, мозаик од природно дрво; исто така може да се користи како израмнување за сушење на фурнир, израмнување, украсно дрво во боја.

Испратете го вашето барање