Производи на Шангруи, одличен избор | Шангруи Машини е професионален снабдувач на приспособени машини за обработка на дрво и опрема за производство на мебел
Јазик

Машина за термичка преса: погодна за мали и средни фабрики за мебел на дрвени панели за фабрики за секундарна обработка, за загревање машини за преса за поврзување на мебелни панели, прегради за градење, дрвени врати (лепак за тенки дрвени панели и внатрешни кутии) и разни Панели на база на дрво: како што се иверица, медијапан, украсна ткаенина од меламин, огноотпорна плоча, метална фолија, вештачки и природен фин фурнир, мозаик од природно дрво; исто така може да се користат како суво израмнување на фурнир, израмнување, украсни стереотипи за дрво во боја.


Ладна преса: главно се користи за пресување и израмнување во фабрики за дрвени врати, материјали за изолација на надворешни ѕидови и фабрики за панели на база на дрво. Направено за време на процесот на суво лепење, не е лесно да се деформира и дегуми. Широко се користи во фабрика за дрвени врати, саќе, преграда, композит, притискање по лепење.

Ладната преса е лесна за ракување и лесна за употреба. Целата машина ја прифаќа структурата на каналниот челик и челична плоча и е заварена како целина. Силна структура. Цилиндарот за масло се усвојува

Цврст кружен челик, жариран, хромиран, стабилен по цврстина, не е лесен за деформација. Панелите се направени од алуминиумска легура. За време на транспортот на долги растојанија, панелите се направени од алуминиумска легура

Нема да има кршење. Ладните преси произведени од нашата компанија имаат положено CE сертификат и добро се продаваат на домашниот и странскиот пазар.

Shangrui Machinery е вашиот единствен избор и симбол на создавање богатство.   


Производителот на изворот на јачина на ладно пресување MH3248 * 50T
Производителот на изворот на јачина на ладно пресување MH3248 * 50T
И ладната и топла преса се користат за израмнување, лепење, фурнирирање и пресување на плочата. Работната плоча за пресување се обработува со голема машина за мелење подемен, а високата плошност обезбедува мазност и убавина на производите потиснати од пресата. Високи безбедносни перформанси, опремени со прекинувач за итни случаи, автоматски прекинувач за заштита со над-ограничување, кога корисникот наиде на итна несреќа може веднаш да го запре механичкиот итен случај, за да избегне несреќи. Користејќи ја контролата на времето, според барањата за производство, ладната преса автоматски ќе се подигне и ќе има потсетник за аларм.
Приспособена повеќеслојна огноотпорна плоча за топла преса на машина за фабрика за мебел
Приспособена повеќеслојна огноотпорна плоча за топла преса на машина за фабрика за мебел
Погоден за средна или мала вештачка фабрика за мебел од табла, две фабрики за преработка, до лепило за топло притискање мебел панел, градежна преграда, дрвена врата (лепете ја таа тенка вештачка плоча и внатрешната кутија) и во различни вештачки табли: како што се иверица, МДФ, украсна крпа од меламин, огноотпорна плоча, метална фолија, вештачко и природно микро тенко дрво, мозаик од природно дрво; исто така може да се користи како израмнување за сушење на фурнир, израмнување, украсно дрво во боја.
Прилагодена машина за ладно пресување што се користи во фабриката за дрвени врати
Прилагодена машина за ладно пресување што се користи во фабриката за дрвени врати
Ладна преса: главно се користи за пресување и израмнување во фабрики за дрвени врати, материјали за изолација на надворешни ѕидови и фабрики за панели на база на дрво. Направено во процесот на сув лепак, не е лесно да се произведеДеформација и дегумирање. Широко се користи во фабрика за дрвени врати, саќе, преграда, композит, притискање по лепење.Ладната преса е лесна за ракување и лесна за употреба. Целата машина ја прифаќа структурата на каналниот челик и челична плоча и е заварена како целина. Силна структура. Цилиндарот за масло се усвојуваЦврст кружен челик, жариран, хромиран, стабилен по цврстина, не е лесен за деформација. Панелите се направени од алуминиумска легура. За време на транспортот на долги растојанија, панелите се направени од алуминиумска легураНема да има кршење. Ладните преси произведени од нашата компанија имаат положено CE сертификат и добро се продаваат на домашниот и странскиот пазар.Шангруи Машини е вашиот единствен избор, а исто така е симбол на создавање богатство.
Машина за жешка преса погодна за средна или мала фабрика за мебел од штица направена од човек
Машина за жешка преса погодна за средна или мала фабрика за мебел од штица направена од човек
Погоден за средна или мала вештачка фабрика за мебел од табла, две фабрики за преработка, до лепило за топло притискање мебел панел, градежна преграда, дрвена врата (лепете ја таа тенка вештачка плоча и внатрешната кутија) и во различни вештачки табли: како што се иверица, МДФ, украсна крпа од меламин, огноотпорна плоча, метална фолија, вештачко и природно микро тенко дрво, мозаик од природно дрво; исто така може да се користи како израмнување за сушење на фурнир, израмнување, украсно дрво во боја

Испратете го вашето барање