Шангруи производи, супериорни избори, претприемнички | Шангруи Машини е професионална прилагодена машина за обработка на дрво, добавувачи на опрема за производство на мебел
Јазик

Крајна фреза'Трупот на авионот е заварен со задебелена челична плоча, масата е мелена со подемен, трупот на авионот е обработен со антикорозивна и деругусна, а целото тело е испрскано со боја против 'рѓа за ефикасно спречување на 'рѓа, што е убаво и практично.

Строгиот процес на заварување за понатамошно подобрување на стабилноста на зглобовите на трупот може ефективно да ја обезбеди стабилноста на Крајната машина за мелење и да го подобри работниот век.


Испратете го вашето барање