Шангруи производи, супериорни избори, претприемнички | Шангруи Машини е професионална прилагодена машина за обработка на дрво, добавувачи на опрема за производство на мебел
Јазик
Испратете го вашето барање
Големината на масата на машината за пила може да се прилагоди според барањата
Максимална должина на обработка2800 мм
Максимална ширина на обработка250 мм
Максимална дебелина на обработка50 мм
Моќност на главниот мотор5,5 KW
Напојување на моторот0,75 KW
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.

Испратете го вашето барање