Produktet Shangrui, zgjedhje e shkëlqyer | Shangrui Machinery është një furnizues profesionist i makinerive të personalizuara të përpunimit të drurit dhe pajisjeve të prodhimit të mobiljeve
Gjuhe

Shtypja e ftohtë MH3248X50T (60T)

Dërgoni kërkesën tuaj
DATA TEKNIKE


Presioni maksimal50 T (60 T)
Madhësia e pllakës së punës2500×1250 mm
Punoni në mënyrë efektive1000/1300/1500 mm
Fuqia e motorit4.0 kw/5.5 kw
Dimensionet e përgjithshme2950×1250×2550mm
Pesha (rreth)2300 kg
DETAJET E PRODUKTIT

1. Çeliku i rezervuarit është trashur me trupin e avionit

Trupi miraton formimin e saldimit të pllakës së çelikut të trashur, tabela përpunohet përmes përpunimit të bluarjes së portave, trupi për trajtimin e antikorozionit dhe heqjes së ndryshkut, bojë kundër ndryshkut me llak të gjithë trupit, parandalim efektiv i ndryshkut, i bukur dhe praktik.

2. Teknologjia strikte e saldimit

Përmirësimi i mëtejshëm i stabilitetit të çdo lidhjeje të gypit mund të sigurojë në mënyrë efektive stabilitetin e përdorimit të makinës, të përmirësojë jetën e shërbimit.

3. Cilindri i integruar i vajit

Makina është një cilindër i integruar, për të siguruar një përdorim të gjatë pa rrjedhje vaji, për të arritur efekt të mirë presioni.

4. Motori i tërë bakri

Sipas madhësisë së konfigurimit të goditjes së të gjithë motorit të bakrit, fuqi e lartë, efikasitet i lartë, për të siguruar funksionimin e vazhdueshëm dhe të qëndrueshëm të makinës

5. Paneli i kontrollit

Paneli i funksionimit të tipit buton, i thjeshtë dhe i lehtë për t'u përdorur, i pajisur me kohëmatësin e ekranit dixhital, matës presioni në shkallë, ekran dhe aspekte intuitive të thjeshta dhe të lehta për t'u mësuar, çelësi i ndalimit emergjent të tipit të shtypjes, ndalesa emergjente e fikjes, e garantuar

PRODTCT DISPLATDërgoni kërkesën tuaj