Produk Shantgu, pilihan anu widof, Enclanjing | Mesin shomgrui mangrupikeun mesin karya luar biasa, parabotan ngadamel pamasangan alat
Bahasa

Tentang Kami

  • TENTANG KAMI
    Showgru Mesin Co., LTD. perenahna di Sheund, Propinsi Guangdong
    Suangrui perusahaan modéren anu ngahijikeun desain, produksi, pamasangan, pre-jual, dijual sareng jasa penjualan. Kalayan fitik kelompok kualitas kualitas luhur, alat produk-alat alus sareng alat kesésan. Pamariksaan Produk, prosedur kontrol kualitas ketat ningkat.
    Spoduksi dina produksi macem-macem dewan sareng alat produksi kai padet, numutkeun kabutuhan konsumén anu desain sareng ngahasilkeun mesin non-standar.
TAROS KAMI
Tujuan kami nyaéta nyugemakeun konsumén urang kalayan kualitas luar biasa sareng kualitas anu kaladi pikeun mastikeun unggal cariosan sadayana henteu saé sareng percanten kana pasar.Ot naftivel. Aranjeunna gaduh seueur fitur anu ngajamin sareng akurat sareng aplikasi.
    • Fax:
      +86 757-23629696
    • Email:
    • Telepon:
      +86 13413231196
    • Nami Perusahaan:
      Shangrui Machinery Co., Ltd.
    • Nami:
      Amy
Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka urang
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.