Produk Shantgu, pilihan anu widof, Enclanjing | Mesin shomgrui mangrupikeun mesin karya luar biasa, parabotan ngadamel pamasangan alat
Bahasa

Pasualan

Custinezde 650th panas mencét kembang mesin
Custinezde 650th panas mencét kembang mesin
Dina kunjungan kadua kana tutuwuhan, umum Tao sareng teknakna pencét tina pencét anu panas 650. Suhu pangluhurna pers tiasa ngahontal 180 derajat. Bapak Tao parantos positip ngeunaan mesin urang saprak anjeunna nyobian 400t pencét di pabrik kami. Tapi kusabab wabah, anjeunna henteu kantos nampi kasempetan pikeun ngabahas wincikan mesin. Saatos nganjang ieu, urang masihan penampilan anu haneut sareng nunjukkeun anjeunna mertempang bagian sareng mesin anu diproduksi di pabrik. Ti unggal bagian ka piring baja, hargana jelas ditandaan sareng tampilan fisik disayogikeun. Tumuhun diirigi anakana sadinten pikeun ngabahas anjeunna, sareng s nyayogikeun anjeunna sareng pilihan anu paling efektif. Bahkan cocog warna masé, angkot, pamasangan sareng unvering ogé ngabantosan masihan suhu-skéma.