Produk Shangrui, pilihan unggul, giat | Shangrui Machinery mangrupikeun Mesin Woodworking Adat profésional, Pemasok Peralatan Ngadamel Perabot
Bahasa

Mesin panggilingan tungtung

Mesin panggilingan tungtung's fuselage ieu dilas kalawan pelat baja thickened, tabél ieu giling ku gantry, fuselage ieu dirawat kalayan anti korosi sarta derusting, sarta sakabeh awak disemprot ku cet anti karat pikeun éféktif nyegah karat, nu geulis tur praktis.

Prosés las ketat jang meberkeun ngaronjatkeun stabilitas mendi fuselage bisa éféktif mastikeun stabilitas tina Mesin panggilingan Tungtung sarta ngaronjatkeun kahirupan layanan.


Kirim panalungtikan anjeun