Produk Shantgu, pilihan anu widof, Enclanjing | Mesin shomgrui mangrupikeun mesin karya luar biasa, parabotan ngadamel pamasangan alat
Bahasa

Mesin ngagiling

Mesin ngagiling'S. fuselandage dilas nganggo piring baja, méja dikiling ku gantor, Fuselage dirawat ku anti-korél na anu éntress sareng praktis sareng praktis.

Proses Halding pikeun salajengna ningkatkeun stabilitas sendi fuselase tiasa épék mastikeun Stabilitas Milling Milling sareng ningkatkeun kahirupan jasa.