Produk Shantgu, pilihan anu widof, Enclanjing | Mesin shomgrui mangrupikeun mesin karya luar biasa, parabotan ngadamel pamasangan alat
Bahasa
Profesional opat sisi ningali msj315x55x50

Profesional opat sisi ningali msj315x55x50

Showgru Motorler Co., LtT. Profesional opat-gig dua gel3315x50 Panyingkahan Ukranina Ukuran Bahan Kasonsian.


TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA
Telepon:
+86 757-23629696
Fax:
+86 757-23629696

Kamundukan
Mesin 1.Shangrui masihan anjeun pangalaman kerja anu béda.
2.KE terus ningkatkeun nekebook sareng ngajantenkeun produk urang supados tiasa nganggo mesin anu langkung saé.
3.for Anjeun pikeun maén dina parabot panit profésional.
Mesin 4.rour tiasa ngadamel lemari, dompks, papan tulungan, tabel makan kanggo anjeun. Salami anjeun gaduh kabutuhan, kami ngagaduhan insinyur profésional pikeun ngabéréskeun aranjeunna pikeun anjeun.

Catetan: Média nyoko modeu operasi wesches, serswh Drive, Pelesting, sareng motong sisi. Éta cocog pikeun ngolah sareng ngahasilkeun alat aluminium madu, piring aluminium, piring aluminium, piring PCC, pantulkeun kai sanés tina kayu sanés. Hal ieu efektif, gancang, sareng jalanan jalan-jalan. Éta tiasa ngolah 900-1500 piring umum unggal dinten.


        
Labél leutik

Switch Screet + Trc Kontrol + PROGO

        
Sawing bagian

Sawing anu diadopsi motor laju luhur, sareng incision lemes tanpa burr

        
Nyoco bagian

Tilu kelompok sabeta srfted feed otomatis, stabil sareng tinggi

        
Bagian posisi

Modeu Pengetah Kurumatik, kisaran anu langkung ageung

        
Lebar disaluyukeun bagian

Pelanggan Drive nganggo pituduh

        
Bagian Koléksi

Luhur sareng ka handap dina koleksi lebu anu sami, debu lebu otomatis pikeun mastikeun yén prosés ngolah anu bersih

        
 Mencét bagian

Sababaraha Grup Pucing Knumatik tiasa nyaluyukeun posisi meding dumasar kana ukuran piring pikeun mastikeun stabilitas produk

        
Panél Kontrol

Manual sareng otomatis pareum. Ménu ngolah tiasa nyalametkeun dugi ka sapuluh kelompok. Hiji gentos konci tiasa otomatis pakét kana ukuran pamrosésan set.


Ukuran ngolah maksimal3300 x 1500 mm
Ukuran pamrosésan minimum1800x 900 mm
Pangwangunan pangolahan maksimum50 mm
Gugur mobil utama7.5kw x4 sét
Laju masing-masing mimiti6000r / mnt
Spésifikasi Whitch utama305x30x3.0x100t
Gratis sareng horisontal ningali kakuatan motor motor0.75kw x3 set
Power CNC sareng horis CNC Power motor CNC0.75kwx4 set
Laju dahar (pangaturan laju konvérsi)0-30m / mnt
Dahareun sareng dibuang kakuatan motor (Perbukaan Record Fleksilect Recler)0,37kw x3 unit
Total kakuatan35.25kw
Voltaseu380V
Frékuénsi50Hz
Tekanan sumber hawa0.8mpa
Beurat4300kg
Dimensi6190x3500x2100 mm


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.