Produk Shantgu, pilihan anu widof, Enclanjing | Mesin shomgrui mangrupikeun mesin karya luar biasa, parabotan ngadamel pamasangan alat
Bahasa
Konsumén Mult.

Konsumén Mult.

Cocog sareng sedeng atanapi pabrik papan nyetir manusa dua pabrik ngolah, kana panel tiasa nyumponan broting, partition ngawangun anu panas, peloakan anu pywocus. MDF, melamin lawon hiasan, papan pencegang, foil logam, kanai ipis mikro, mosaic kai alami; Ogé tiasa dianggo salaku terorongan anu garing di beneran, leveling, warna kayu hiasan.

TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA
Telepon:
+86 757-23629696
Fax:
+86 757-23629696

Konfigurasi sareng parameter bagian utama pencét panas:


Méja 3000 * 1300 * 42 Méja 2500 * 1300 * 42
MotorTaiwan Goli 5.5kwTaiwan Goli 5.5kw
Pekam minyakTaiwan MinyakTaiwan Minyak
Cek klepCRG-03-50 Taiwan MinyakCRG-03-50 Taiwan Minyak

CRG-06-05 Taiwan MinyakCRG-06-05 Taiwan Minyak
Klep solenoidDSG-02-2b / 220V TaiwanDSG-02-2b / 220V Taiwan
KeciranUG-06 Taiwan MinyakUG-06 Taiwan Minyak
Ketebalan piring anu ditumpuk panas42mm42mm
Perisina minyak3000mm * 1300mm * muka jarak 100mm2500 mm * 1300 mm * muka jarak 100 mm
Silinder160t / 10 bar: Rod diaméterna 90120t / 8 bar: Rod diaméterna 90
Kakawasaan pemanasan60kw48kw
Powerdah2.2kw2.2kw
Jumlah lapisan3 lapisan3 lapisan
Arah pagawéanPencét ti handapPencét ti handap
Dimensi4700 * 1680 * 23003700 * 1680 * 2300
MitaFilm Suhu Tinggi dina MéjaFilm Suhu Tinggi dina Méja



Katerangan:

Sistim peraturan luar biasa ditampi   

1.pressure: tiasa ngaropéa  

Ukuran 2. Kakang: tiasa ngaropéa  

Power 3.Heating: Parobihan anu tiasa ditampi  

4.Layer Jarak: Tiasa diropéa

Kelagi 5 deker: Numutkeun syarat palanggan, hiji lapisan, dua lapisan, tilu lapisan, 10 lapisan. Kusabab wates anu bersih, Jaga seken maksimum pikeun ékspor nyaéta 25 Lét, sareng jarak jarak maksimal pikeun unggal lantai nyaéta 100 mm.   


Pamakean produk:


Cocog sareng sedeng atanapi pabrik papan nyetir manusa dua pabrik ngolah, kana panel tiasa nyumponan broting, partition ngawangun anu panas, peloakan anu pywocus. MDF, melamin lawon hiasan, papan pencegang, foil logam, kanai ipis mikro, mosaic kai alami; Ogé tiasa dianggo salaku terorongan anu garing di beneran, leveling, warna kayu hiasan.  






















IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.