Produk Shantgu, pilihan anu widof, Enclanjing | Mesin shomgrui mangrupikeun mesin karya luar biasa, parabotan ngadamel pamasangan alat
Bahasa
Mesin pencét tiis anu dianggo dina pabrik panto

Mesin pencét tiis anu dianggo dina pabrik panto

Pencét tiis: utamina dianggo dina pabrik panto kai, bahan insulasi témbal éksternal, pabrik panawaran kai. Ngadamel dina prosés lem garing, henteu gampang ngahasilkeun

Cacad sareng dgumming. Hal ieu sacara umum dipaké dina kubur pantai kai, padauhan madu, partisi, komposit, saatos kencing lem lem.

Konci tiis gampang beroperasi sareng gampang dianggo. All mot mesin noko baja sareng struktur lincah sareng dipasukan sacara sadayana. Strukturana teguh. Coloinder minyak ngadopsi

Baja buleud beuteung, anselej, kromikel bakat, kakuatan stabil, henteu gampang cacad. Panel ieu dilakukeun ku aluminium alumoy. Salila transportasi jarak jauh, panel dilakukeun ku aluminium aluminium

Moal aya anu pegat. Pencét tiis anu dihasilkeun ku perusahaan urang parantos pelayanan sareng leres dijual di pasar domestik sareng asing. Mesin shomgrui,

Ieu mangrupikeun pilihan anjeun sareng simbol nyiptakeun kabeungharan.


TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA
Telepon:
+86 757-23629696
Fax:
+86 757-23629696



Ukuran méja tiasa ngaropea dumasar kana syarat  
Motor pompa minyak4kw4kw
Pekam minyak11.5r Shimadzu, Jepang11.5r Shimadzu, Jepang
Klep tekananItaliItali
Tekenan ngajaga klepTaiwan MinyakTaiwan Minyak
Klep solenoidFoshan ShengyuanFoshan Shengyuan
klep throttleFoshan ShengyuanFoshan Shengyuan
Perisina minyak 3000mm * 1250mm * muka jarak 1000mm2500mm * 1250mm * muka jarak 1000mm
Silinder50t / 2 silinder minyak ulang minyak 90mm.50t / 2 silinder minyak ulang minyak 90mm.
Arah pagawéanPencét turun ti luhurPencét turun ti luhur
Dimensi2950 * 1250 * 36002950 * 1250 * 3600
beuratSakitar 1800kgSakitar 1800kg
KisaranPerisina minyak 

Tingkat tekanan

Ukuran rohangan batin (dumasar kana ukuran wadahna maksimum nyaéta 1300mm)

Otomatis ngirimkeun




Pencét tiis: utamina dianggo dina pabrik panto kai, bahan insulasi témbal éksternal, pabrik panawaran kai. Ngadamel dina prosés lem garing, henteu gampang ngahasilkeun

Cacad sareng dgumming. Hal ieu sacara umum dipaké dina kubur pantai kai, padauhan madu, partisi, komposit, saatos kencing lem lem.

Konci tiis gampang beroperasi sareng gampang dianggo. All mot mesin noko baja sareng struktur lincah sareng dipasukan sacara sadayana. Strukturana teguh. Coloinder minyak ngadopsi

Baja buleud beuteung, anselej, kromikel bakat, kakuatan stabil, henteu gampang cacad. Panel ieu dilakukeun ku aluminium alumoy. Salila transportasi jarak jauh, panel dilakukeun ku aluminium aluminium

Moal aya anu pegat. Pencét tiis anu dihasilkeun ku perusahaan urang parantos pelayanan sareng leres dijual di pasar domestik sareng asing. Mesin shomgrui,

Ieu mangrupikeun pilihan anjeun sareng simbol nyiptakeun kabeungharan.  

IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.