Produk Shantgu, pilihan anu widof, Enclanjing | Mesin shomgrui mangrupikeun mesin karya luar biasa, parabotan ngadamel pamasangan alat
Bahasa
Mesin pencét panas cocog pikeun pabrik perabotan manusa

Mesin pencét panas cocog pikeun pabrik perabotan manusa

Cocog sareng sedeng atanapi pabrik papan nyetir manusa dua pabrik ngolah, kana panel tiasa nyumponan broting, partition ngawangun anu panas, peloakan anu pywocus. MDF, melamin lawon hiasan, papan pencegang, foil logam, kanai ipis mikro, mosaic kai alami; Ogé tiasa dianggo salaku lening lening anu berinter, tingkat, warna hiasan hiasan hiasan


TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA
Telepon:
+86 757-23629696
Fax:
+86 757-23629696
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.