Produk Shantgu, pilihan anu widof, Enclanjing | Mesin shomgrui mangrupikeun mesin karya luar biasa, parabotan ngadamel pamasangan alat
Bahasa
Ukuran tabel kustomisasi dibales deui mintang mintang mack mesin

Ukuran tabel kustomisasi dibales deui mintang mintang mack mesin

Ukuran tabel kustomisasi ngabéréskeun wajib ningali mesin anu trimming.

TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA
Telepon:
+86 757-23629696
Fax:
+86 757-23629696
Ukuran tabel mesin tiasa dianggo dumasar kana syarat
Panjang Mesin2800mm
Lebar mesin maksimal250mm
Kecepatan masifik maksimum50MM
Kakuatan motor utama5.5kw
Nyocogkeun kakuatan motor0.75kw
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.