Produk Shantgu, pilihan anu widof, Enclanjing | Mesin shomgrui mangrupikeun mesin karya luar biasa, parabotan ngadamel pamasangan alat
Bahasa
Operasi Khusus Khusus Khusus tina rupa-rupa pabrik

Operasi Khusus Khusus Khusus tina rupa-rupa pabrik

Rata-teki angkat utamina dianggo pikeun operasi kabel tina rupa-rupa pabrik. Éta ngagaduhan aplikasi wiring tina beuring hareupeun na nurunkeun tonggong, sareng tiasa dianggo sacara mandiri pikeun mempermudikan sababaraha bahan pengobatan. Pisan ngirangan beban damel damel
Beungbeur, bawa genah pikeun muka operasi. Éta cocog pikeun produksi massa tina sababaraha mesin kai. Éta mangrupikeun alat bantu anu teu biasa pikeun pabrik ageung.

TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA
Telepon:
+86 757-23629696
Fax:
+86 757-23629696

Ukuran méja tiasa ngaropea dumasar kana syarat
Motor pompa minyak2.2kw
Perisina minyak 2500mm * 1300mm
Ngumpulkeun stroke400-1100mm
Silinder2 silinder minyak, ngasuh 3 ton
Dimensi2500 * 1300 * 400mm
beuratNgeunaan 1000kg
KisaranPerisina minyak 

Beban ukuran

Ngangkat diménsi
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.