Produk Shantgu, pilihan anu widof, Enclanjing | Mesin shomgrui mangrupikeun mesin karya luar biasa, parabotan ngadamel pamasangan alat
Bahasa
Mesin Multi-sabeulah Multi pikeun Produk Shanggua sareng Bahan Layanan

Mesin Multi-sabeulah Multi pikeun Produk Shanggua sareng Bahan Layanan

Sugun Multi-Nelton Mulk pikeun Produk Shangegui sareng Bahan Layanan.

TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA
Telepon:
+86 757-23629696
Fax:
+86 757-23629696
Rinci produk


Multi mugia
MJ1300 - Tampilan sakabéh
Multi mugia
Pintonan MJ1300 Live
Multi mugia
Tampilan sadayana tina MJ1300 sareng méja angkat


Multi Multi Switch Multi Lotelectric

Showgru Motorler Co., LtD. pangsaéna di Hundhe, para sudu Ganang, khususna ku produksi papan sareng diperyogikeun konsumén.


      
Kombinasi kakuatan anu multi najis

Produk ngajual di sakumna dunya. Suangrui perusahaan modéren anu ngahijikeun desain, produksi, pamasangan, pre-jual, dijual sareng jasa penjualan. Kalayan fitik kelompok kualitas kualitas luhur, alat produk-alat alus sareng alat kesésan.


      
Mesin shomgrui
Multi Mulst-Neleh pikeun Produk Shanggua sareng Bahan Layanan
        
Multi mugia

Alat panyalindungan anti rebound pikeun sawatust

        
Multi mugia

Multiple ningal sabeulah sareng latta

        
Multi mugia

Multi Multi ningali spindle sareng agul


        
Multi mugia

Multi potongan roller sareng piring sasak

        
Multi mugia

Ningal agul sareng roller

        
Multi mugia

Panél Kontrol


Multiple Multi pisan ningali MJ1300XD5


Dimensi umum 2300 * 1760 * 1200mm
Kakuatan kakuatan sadayana mesin 32.2kw (Power motor Spindle 30kw, nyocogkeun kakuatan motor 1.5kw)
Spindle of Multi pisan Kakuatan motor nyaéta 30kw. Aci utama anu turun, anu tiasa diangkat
Nyoco motor Pangaturan laju tanpa Kuburan 0-12m / mnt, kakuatan 2.2kw
Pangobatan Pangatur 5-50mm
Computer lebak 1260mm
Panjang Minimum 650mm
Ukuran sabeulah Diaméter 255mm * 85mm
Diaméterna spindle 85mm sareng jalan raya
Jumlah rollers Opat mimiti sareng tilu anu terakhir
Diaméterna nyeuseup palabuhan 150mm


Multiple Multi pisan ningali MJ1300XD3


Dimensi umum 2300 * 1760 * 1200mm
Kakuatan kakuatan sadayana mesin 23.5kw (Grindle motor 22kw, nyocogkeun kakuatan motor 1.5kw)
Spindle of Multi pisan Kakuatan motor mangrupikeun 22kw. Aci utama anu turun, anu tiasa diangkat
Nyoco motor Peraturan kacepetan laju 0-12m / mnt, kakuatan 1.5kw
Pangobatan Pangatur 5-30mm
Computer lebak 1260mm
Panjang Minimum 650mm
Ukuran sabeulah Diameter 205mm * 74mm
Diaméterna spindle 74mm tanpa landasan
Jumlah rollers Mimiti tilu tilu tilu
Diaméterna nyeuseup palabuhan 150 毫米


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.